Delivery and payment (NEW)


Hos oss i Kashmina handler du trygt og enkelt.

BETALING

Vi er opptatt av at du skal kunne velge den betalingsløsningen som er ønskelig for deg og vi jobber kun med sikre betalingsløsninger. Vi tilbyr følgende løsninger for betaling:

  • med bankkort (VISA, Mastercard, AMEX)
  • med Paypal
  • VIPPS (NYTT i 2020)
  • faktura (Collector Bank*)

Beløpet reserveres og trekkes idet varen sendes fra oss til deg. Dette er i tråd med Forbrukertilsynets regelverk. For mer informasjon, se www.forbrukertilsynet.no

  

*COLLECTOR FAKTURA

I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. En fakturaavgift på 29 kroner tilkommer. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Ved en eventuell retur av vare kjøpt via Collector Bank Faktura, sendes ikke kreditnota kunden fra Collector. Her kan du som kunde logge deg inn på Collector sine nettsider for å se oppdatert oversikt over dine kjøp.  

 

LEVERING 

Kashmina sine produkter er verdifulle og vi er derfor opptatt av å bruke sikker transport av våre utsendelser. Vi har avtale med markedsleder, PostNord, som plukker opp alle utgående pakker hos oss og kjører til kundens nærmeste lokale utleveringssted/post i butikk. Alle pakkene har eget sporingsnummer. Når pakken er ankommet ditt hentested, mottar du både sms og e-post og pakken kan da hentes umiddelbart.

NB! CORONA-TILPASNING: Postnord tilbyr nå å kjøre pakken hjem til deg. Følg med på sporingsnummer - når pakken er lastet på bil, ring Postnord-kundeservice på tlf: 98 70 93 00 og be om om levering på døren (merk at dette vil ta én ekstra dag). Tjenesten er gratis! 

Normal leveringstid er 1-2 virkedager.

NB! Kunders uavhentede pakker belastes med kr 200,- for å dekke fraktkostnader.